JJ-2015-2016

Wordt De bende van Lijp Kot jouw favoriet?

De Jonge Jury is in volle gang. Er wordt druk gelezen en de favorieten worden geselecteerd. Iedereen tussen 12 en 16 jaar kan meedoen aan De Jonge Jury. Stem op jouw favoriete boek en bepaal wie de Prijs van de Jonge Jury wint. Voor de Prijs van de Jonge Jury 2016 dingen alle boeken mee die zijn uitgekomen tussen september 2014 en eind 2015, deze vind je in deze groslijst. Op de Dag van de Jonge Jury wordt bekend gemaakt welke auteur er met deze felbegeerde prijs naar huis gaat.

De bende van Lijp Kot
De bende van Lijp Kot is het debuut van Wim Bos. Voordat hij zijn eerste boek schreef heeft hij op veel verschillende plekken gewerkt. Zo werkte hij als opticien, als kelner en zelfs als koster in een kerk. Op dit moment doet hij wat hij het allerliefste doet, namelijk kinderboeken schrijven. Daarnaast geeft hij ook rondleidingen voor kinderen door Amsterdam, waarbij hij van alles over deze stad vertelt.

Heb je genoeg gelezen en weet je al dat De bende van Lijp Kot jouw favoriet is? Breng dan je stem uit op de website van de Jonge Jury (en maak kans op een ballonvaart!) Stemmen kan tot 1 maart 2016.

Stemmen >>

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *